velier pentru plimbari pe mare
Croaziere Private

Daca va doriti sa traiti din plin aventura pe mare, atunci cu siguranta va veti bucura sa descoperiti croazierele private pe care le puteti face pe Marea Neagra la bordul velierului Adornate – mandria Hotelului Vega din Mamaia.

Incepand de anul viitor va oferim cateva tipuri de croaziere private 

Teambuilding / Incentives

Goeleta Adornate este specializata in oferirea celei mai spectaculoase experiente de navigatie pe Marea Neagra pentru consolidarea echipei sau pentru premierea celor mai buni angajati ai companiei dumneavoastra! Echipajul goeletei conduce un program minunat de training intr-o croaziera cu totul speciala, gandita in spiritul aventurii.

Aflati mai multe detalii despre inchirierea velierului Adornate pentru Teambuilding >>

Petreceri corporate si inchirieri private

Planificati-va urmatorul eveniment la bordul superbului velier de 45 metri lungime si bucurati-va de o experienta unica de navigatie, oferindu-le oaspetilor dumneavoastra o experienta de neuitat in acelasi timp. Goeleta Adornate poate gazdui la bord receptii si plimbari corporate.

Aflati mai multe informatii despre planificarea evenimentelor la bordul Adornate >>

Inchirieri in regim charter pentru zile speciale

Velierul Adornate va sta la dispozitie pentru excursii pe Marea Neagra in regim charter, astfel incat sa petreceti zile de neuitat alaturi de cei dragi.

Aflati mai multe despre inchirieri in regim charter >>

 

Teambuilding / Incentives

Un teambuilding pe mare la bordul velierul Adornate este cel mai bun mod de a stimula camaraderia intr-un mediu interesant si distractiv. Este perfect pentru grupuri mai mici, intre 12 si 18 persoane, dornice de a experimenta satisfactia ce vine odata cu invatarea manevrelor navei si manuirea velelor impreuna cu echipa.

Veti participa sub indrumarea comandantului si a echipajului la activitatile specifice unui velier, veti invata sa navigati, sa manuiti velele si multe altele. Acest tip de croaziera la bordul goeletei Adornate imbina placerea aventurilor pe mare cu rigurozitatea stilului de viata al celor care navigheaza.

Este o experienta potrivita atat pentru consolidarea unei echipe in cadrul unui teambuilding, cat si ca evadare din cotidian intr-o experienta unica, pe care cu siguranta veti dori sa o repetati. Iar pentru ca excursia pe mare sa fie desavarsita, va recomandam sa petreceti cateva nopti suplimentare la Hotelul Vega, intr-un cadru exclusivist destinat rasfatului si relaxarii complete.

Ne puteti contacta la telefon: +4 (0) 241 607 607 sau pe adresa: sales@adornate.ro

Petreceri corporate si inchirieri private

Cel mai bun mod de a descoperi litoralul Marii Negre si privelistile sale minunate este sa navigati de-a lungul coastei impreuna cu velierul Adornate.

Recomandari pentru planificarea unei petreceri corporate sau a unui eveniment

Pentru organizarea de petreceri corporate sau a unui eveniment deosebit la bordul velierului Adornate, dar si pentru a ne ajuta sa adaptam calatoria pe mare in asa fel incat sa se potriveasca cat mai bine cu nevoile dumneavoastra, va rugam sa aveti in vedere cateva informatii, inainte de a suna pentru a rezerva o croaziera pe Marea Neagra:

Cat de mare este grupul dumneavoastra?
Cat timp va doriti sa petreceti la bordul navei?
In care parte a zilei ati dori sa plecati sau sa se desfasoare evenimentul dumneavoastra?

Dupa ce v-ati imaginat cum ar trebui sa arate evenimentul dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin telefon sau e-mail pentru a discuta in continuare optiunile pentru croaziera.

Colegii nostri de la Hotelul Vega sunt pregatiti sa va raspunda cu amabilitate si profesionalism la toate intrebarile legate de velier si sa va ajute sa va planificati urmatorul eveniment special. Colegilor nostri le va face placere sa coordoneze si sa personalizeze fiecare aspect al croazierei dumneavoastra pana la cel mai mic detaliu, astfel incat sa va asigure o experienta de neuitat la bordul Adornate.

Durata croazierei 8 H 4 H
Varianta inchiriere nava pentru: EUR 6.500, EUR 4.000
Catering extra • Nr. min. / max. pasageri: 1/30

Ne puteti contacta la telefon: +4 (0) 241 607 607 sau pe adresa: sales@adornate.ro

Inchirieri in regim charter pentru zile speciale

Velierul Adornate poate fi inchiriat in regim charter atat pentru aniversari, cat si pentru orice alta zi speciala, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de croaziere de neuitat pe Marea Neagra in compania prietenilor sau a familiei.

Desi Adornate va iesi pe mare pentru croaziere de weekend in fiecare sambata si duminica, intre 9:30 si 13:00, puteti sa inchiriati impunatorul velier oricand in afara acestui calendar al verii 2016.

Durata croazierei 8 H 4 H
Varianta inchiriere nava pentru:  EUR 6.500, EUR 4.000
Catering extra • Nr. min. / max. pasageri: 1/30

Ne puteti contacta la telefon: +4 (0) 241 607 607 sau pe adresa: sales@adornate.ro