croaziere in Mamaia, Constanta
Testimoniale

Marturii ale bloggerilor care au iesit pe Marea Neagra cu Adornate

Georgiana, Blog de calatorii

„Plimbarea cu exclusivistul si elegantul Velier Adornate este una dintre activitatile pe care le puteti practica pe litoralul romanesc si singura de acest gen. Navigand paralel cu statiunea Mamaia, cu o viteza maxima de 7 noduri, veti beneficia de servicii VIP si veti ramane cu amintiri foarte placute. […] Senzatia a fost deosebita cand au fost ridicate velele si am simtit ca suntem la mana vantului si ca ne poate duce unde vrea.”

Anita, Calatorii360.ro

„Am petrecut 2 zile la Hotel Vega, despre care nu pot spune decat: Jos palaria! Realmente! De la curatenie, pana la facilitati, atitudinea personalului si conditii de cazare, putem spune ca este cel mai bun hotel de pe litoral la ora actuala.

Dar vreau sa aduc in prim plan alt proiect al celor de la Vega, care m-a cucerit total: Velierul Adornate. N-am stiut ca exista, a fost, cred, punctul culminant al excursiei si ma bucur ca am avut ocazia sa petrec cateva ore pe ambarcatiune. Pentru oricine va merge la mare anul acesta, recomand musai o plimbare cu velierul, este una din experientele ce nu trebuie ratate.”

Cezar Dumitru, Imperator Travel

„Experienta pe mare a fost cum ne asteptam, punctul culminant al excursiei… 4 ore pe un velier care poate intra falnic in orice port din lume, cu un personal serviabil si simpatic.4 ore pe un velier care poate intra falnic in orice port din lume, cu un personal serviabil si simpatic.

Partea cea mai frumoasa a fost cand s-au ridicat velele si am mers impinsi doar de vant de-a lungul coastei, de la portul Midia unde este stationat velierul (din nou, o zona nu tocmai inspirationala) pana la Mamaia.

Velierul Adornate este, cred, unicul, daca nu unul dintre putinele cu care te poti plimba pe mare fara sa-l inchiriezi din timp pentru vreun eveniment.”

Andrada Crangus, UrbanKid.ro

„Frumos este ca turistii care au achizitionat un sejur de 7 nopti la Hotel Vega primesc gratuit aceasta croaziera. Si mai frumos este ca, cel putin anul acesta, Adornate iese in larg si pentru numai 2 persoane amatoare de croaziera. Mi-am reactivat aprecierea pentru Hotel Vega, care ramane in continuare primul pe lista locatiilor mele favorite de pe #Litoralulmeu.”

Travel Girls.ro si DrumLiber.ro ofera cateva sfaturi utile pentru o plimbare pe mare cu Adornate:

„Fiind vorba de cateva ore petrecute pe mare, trebuie sa te protejezi de soare si de vant. Așadar, nu uita crema de protectie solara si hainele potrivite: o palarie, o bluza și poate pantaloni lungi.”

“echipament recomandat chiar si in timpul verii: geaca rezistenta la vant si sapcă ori bandana”.

Adrian Mihaltianu, Xplorio.ro

“Plimbarea cu velierul Ardonate – un tip foarte elegant si cutezator, care adora vantul si inghite valurile!”

Andreea Iosef, TravelBuzz.ro

„Velele au fost ridicate si am pornit intr-o scurta escapada pe Marea Neagra. Si ne-am simtit exact ca in filme. Soarele ne incalzea, vantul ne fura palariile, ne plimbam printre vele cu o bautura racoritoare in mana, ba chiar am stat si la carma. ”

Anda Stanciulescu, HailaBord.ro

“Soarele ii sade pe umeri, o pulbere de stralucire. Velierul taie valurile ca pe feliile de tort, bucuros ca se plimba pe mare si nu zace in port. […] Tarmul e undeva departe, dar destul de aproape pentru ca pasagerii sa se simtă in siguranta. Pe unde se plimba nu exista trafic intens, de-abia mai zaresti cate o nava mare, undeva la orizont. In prima ora de cutreierat se bazeaza pe motorul principal, apoi cand mainile sale drepte, marinarii, simt ca vantu-i cel mai dulce, un spectacol fascinant incepe pe punte. Brate vanjoase apuca de franghii groase tragandu-le, ridicandu-le in aer si apoi fixandu-le in siguranta, comenzi se striga din toate partile, matelotii urca pe catarge, in echilibre imposibile, se desfac husele si se ridica maiestuoasele sase vele triunghiulare, care se pun imediat pe treaba, preluand agreabila sarcina de a conduce velierul si oaspetii sai pe valuri de fericire.”

Marturii din “Cartea de onoare” de la bordul goeletei Adornate

Cosmina Marin – CEZ Romania
Felicitari pentru o minunata initiativa! Va dorim vant din pupa si mult succes!

Dana Savuica
Ador sa merg pe mare! Natura este in elementul ei, te inspira si te elibereaza, este tot ceea ce trebuie sa insemne viata. Vega iti ofera aceasta sansa! Felicitari si vant din pupa!

Mihai Deacu
Nemaipomenit! Asa ne-am simtit astazi alaturi de echipajul Adornate. Aprecieri deosebite pentru pasiunea pe care o depuneti!

Dorin Tudora – Conpet Ploiesti
Este o onoare sa ma aflu pe vasul dumneavoastra. Este o ocazie unica in care am trait clipe de neuitat. Va multumesc!

Nahbiri Camelia
Daca doresti sa-ti petreci o seara speciala intr-o oaza de relaxare si rasfat poti alege cu siguranta Adornate! Felicitari intregului echipaj !!!

Liviu Georgescu
Ca un clopot peste valuri,
Adornate a leganat,
Intr-o prima croaziera,
Pe turisti si echipaj,
Din Constanta pan’ la Vega,
Soarele i-a imbratisat,
I-a facut mai buni, mai veseli,
Croaziera e-un extaz!
Cu-asa splendida goeleta
Si echipa de turism,
Ai cu siguranta parte de-un sejur de vis!

Felicitari tuturor celor care au facut posibil ca si in Romania sa ne putem mandri cu turism de calitate!