croaziere de weekend pe Marea Neagra
Croaziere Marea Neagra

Pasionatii de aventura si toti cei care isi doresc sa experimenteze momente inedite vor fi bucurosi sa descopere velierul Adornate, mandria Hotelului Vega din Mamaia, care le sta la dispozitie pentru croaziere pe Marea Neagra in fiecare zi insorita de weekend din vara 2018 (Iulie – August).

Croaziera pe Marea Neagra in weekend

In vara anului 2018, in functie de disponibilitate, velierul Adornate va iesi pe mare in croaziere private, insa, numai in conditii meteo favorabile.

Datele necesare turistilor si oaspetilor pentru plimbarea cu Adornate sunt: nume si prenume, data si locul nasterii, nationalitatea si seria si numarul actului de identitate (CI / pasaport). Aceste date trebuie anuntate cu cel putin 48 de ore inainte de plecare, pentru a putea fi trimise la Capitania Portului si procesate. De-asemenea, pasagerii trebuie sa detina la momentul imbarcarii un act de identitate: carte de identitate / pasaport.

 Alte informatii utile pentru croaziere

La bordul goeletei Adornate nu e recomandata imbarcarea copiilor cu varsta mai mica de 7 ani.

Va recomandam sa aveti la dumneavoastra o geaca care sa va protejeze de vant si o sapca / palarie, sa aplicati crema cu protectie solara pe zonele descoperite si daca stiti ca este cazul, sa luati preventiv o pastila impotriva senzatiei de rau de mare.

Politica de anulare

Rezervarea platita poate fi anulata cu minim 72 ore inainte de plecare cu returnarea integrala a sumei platite. Pentru anularea cu mai putin de 72 de ore inainte, se va retine intreaga contravaloarea platita.

In cazul in care croaziera se anuleaza din cauza vremii nefavorabile, contravaloarea biletului fie se returneaza integral, fie se reprogrameaza iesirea pe mare, in functie de disponibilitate.

Solicitati disponibilitatea pentru croazierele fixe la adresa sales@adornate.ro sau rezervati-va locurile direct la biroul Guest Relations, de la receptia hotelului Vega din Mamaia.